€ 650.000,-

Voorstraat 11, 3258BA Den Bommel

Voorstraat 11, Den Bommel

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
13-03-2024
Aantal keer bekeken
99

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1901
Perceelgrootte
362
Woonoppervlakte
154
Inhoud
577
Aantal kamers
5

Omschrijving

In het centrum van Den Bommel mogen we u deze ruime, energiezuinige tussenwoning met grote schuur aanbieden. Doordat het een duurzame A+++ woning is, kunt u € 30.000,- extra kunt lenen! De woning heeft een woon/eetkamer met een open keuken, een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een tweede badkamer. De tuin, met grote schuur, is gelegen op het oosten.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast, geeft toegang tot een tweede hal. Deze hal, met trapopgang en berging, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de slaapkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een sfeervolle houtkachel, inbouwspots en een PVC vloer met vloerverwarming. De ramen aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eethoek gesitueerd met openslaande deuren naar de tuin. 

De moderne, greeploze keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en Quooker. In de bijkeuken, bereikbaar vanuit de eetkamer, vindt u het toilet en de deur naar de overkapping/tuin. De slaapkamer, nu in gebruik als hobbykamer, is voorzien van een PVC vloer en inbouwspots. De kamer is ook geschikt als bijvoorbeeld kantoor. De badkamer is toegankelijk vanuit de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel, een toilet en inbouwspots.



Eerste verdieping:

De ruime overloop geeft toegang tot de overige drie slaapkamers, de badkamer en een berging met daarin de warmtepomp. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een airco, een laminaatvloer en een vaste kast. De slaapkamers aan de voorzijde zijn vergroot middels een dakkapel. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en een toilet.



Tuin & Garage/schuur:

De achtertuin, gelegen op het oosten, is voorzien van bestrating en een border met struiken en planten. Achter in de tuin staat de garage/schuur. De zeer ruime garage/schuur is de ideale plek voor een klusser of om meerdere auto's te stallen. 



Bijzonderheden:

Duurzame A+++ woning, waardoor u € 30.000,- extra kunt lenen!

– Oplevering: in overleg

– Slaapkamer en badkamer op begane grond

– Vloerverwarming op begane grond

– Drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping

– 44 zonnepanelen

– Eigen parkeerplaats

– Grote garage/schuur

– Op loopafstand van de jachthaven